כשאני מספרת שהתחלתי לכתוב ביום שבו החזקתי עפרון, אני מתכוונת לזה. התחלתי לכתוב שירה ומונולוגים קצרים כבר בכתה א', ואת צעדיי הראשונים בכתיבה עיתונאית התחלתי בהיותי בת 13 בלבד.
ככתבת נוער בעיתון "מעריב לנוער" נחשפתי לאנשי תקשורת מהמובילים בתחומם, עברתי סדנאות והכשרות בכתיבה עיתונאית ולמדתי מאנשי תקשורת ועיתונאים וותיקים, שלשמחתי, לא חסכו ממני ידע. שנתיים לאחר מכן ניגשתי אל מנהל המקומון "השבוע באשדוד" והצעתי את שירותיי. התקבלתי בחום לצוות המגזין החדשותי המוביל בעיר, והבנתי, הכתיבה היא חלק טבעי ממי שאני.
לאחר השירות הצבאי עבדתי כמנהלת תוכן במשרד פרסום, שהתמחה בבנייה וקידום של אתרי אינטרנט. במקביל ניהלתי את התוכן והשיווק של פורטל האוכל המקומי "אשדוד בתפריט", שם הזדמן לי לכתוב כתבות תדמית ויח"צ למסעדנים ולאנשי עסקים בעיר.
העסק "סיון קידר" נולד לאחר הבשלה רבת שנים והיכרות מעמיקה עם עולמות הפרסום, התוכן והשיווק. כאשת תוכן, הלמידה היא תשוקה שלא נגמרת אף פעם. אני נהנית לחקור עולמות חדשים ומקפידה תמיד להתעדכן בכל מה שחדש בתחום השיווק, הקידום והתוכן, עם דגש על הזירה הדיגיטלית.
הניסיון שצברתי בעולם השיווק והלמידה העקבית והבלתי פוסקת מאפשרים לי להתפתח כל הזמן, וכך להגדיל את סל השירותים שלי ללקוח.
אני מציעה לקהל הלקוחות שלי מגוון שירותים, ביניהם
סל השירותים שלי ממשיך להתרחב, כי אני תמיד מחפשת דרכים נוספות לסייע ללקוחות שלי להגיע אל הקהלים שלהם, להרחיב את פעילותם העסקית ולשגשג.
האהבה שלי לעולמות התוכן, הסקרנות והצמא לידע הם הקטליזטור שמניע את העשייה שלי.
הערך שלי לכוח של המילה הוא שמוליד את הדיוק ומסייע לי לזקק את המסרים בכל פעולות השיווק, בכללותם יצירת התוכן.
אהבת האדם שבי מולידה מערכות יחסים איכותיות עם קהל הלקוחות שלי, המבוססים על ערכים של אמון, שקיפות, כנות והערכה.
שמחת העשייה היא הברכה שאני מייחלת שלא תיגמר לעולם.